NÔŽ NA PORCIOVANIE SMOKED OAK, čepeľ 21 cm
NOŽE FELIX SOLINGEN, SVETOVÁ KVALITA U VÁS V KUCHYNI
Porciovací nôž z edície smoked aok je dokonale technicky vytvorený nástroj s úžasne ostrou hranou a pružnou čepeľou pre majstrovské krájanie a porciovanie mäsa. Na rozdiel od ostatných nožov, majú porciovacie nože dlhšie a tenšie čepele, ktoré vytvárajú presné a tenké línie a čistý rez v pečenom mäse a hydine. Používajú sa aj na krájanie veľkých melónov, koreňovej zeleniny či veľkých tekvíc. Je vynikajúci aj na krájanie chleba, bagiet a porcovanie tort.
Zaregistrujte sa zadarmo a úplne bez záväzkov. Užite si množstvo výhod:
Nakupujte ako člen klubu za zvýhodnené ceny od -5% do -40%.
Odporučte/zaregistrujte nových členov klubu a získajte až 10% z ich objednávok.
Predávajte a získajte až 40% províziu z prvého nákupu.
Výška zvýhodnenia
+
Počet členov klubu
Výška zvýhodnenia
-
-
1
2
2
4
20
30
Členstvo v ZepterClub je úplne zadarmo a bez záväzkov.
Je to veľmi jednoduché - vložte produkty do košíka a uvidíte svoje zvýhodnenie.
čím viac nakúpite - tým väčšiu zľavu získate!
Základná cena | 116,00 € |
ZepterClubⓘcena | 110,00 € |
Množstvo | |
Zvýhodnenie -5% | -6,00 € |
Celková cena | 110,00 € |
Viac o produkte
Kuchynský nôž na mäso, ktorý je spoľahlivý na krájanie, krájanie alebo krájanie, filetovanie hydiny a rýb. 21 cm dlhá čepeľ a precízna čepeľ sú vlastnosti, ktoré charakterizujú tento kvalitný nôž. Vyrobené na porciovanie mäsa. Jeho štruktúra a ostrosť sú navrhnuté tak, aby uľahčili krájanie mäsa, vrátane vláknitého mäsa, a tiež ho rýchlo oddelili od kostí. Nová kolekcia nožov Felix® SMOKED OAK. Ak sa spýtate šéfkuchára, čo je v kuchyni nevyhnutné, odpoveď znie: spoľahlivý kuchynský nôž. Nože z údeného dubu sú meradlom kvality, vyznačujúce sa dokonalou rovnováhou medzi chladnou, ostrou čepeľou a drevenou rukoväťou, ktorá vyžaruje teplo a eleganciu. Pri krájaní sa jedlo nelepí na čepeľ, ktorá je vyleštená do vysokého lesku.
Kolekcia nožov Felix® SMOKED OAK.
Ak sa spýtate šéfkuchára, čo je v kuchyni nevyhnutné, odpoveď znie: spoľahlivý kuchynský nôž. Nože z údeného dubu sú meradlom kvality, vyznačujúce sa dokonalou rovnováhou medzi chladnou, ostrou čepeľou a drevenou rukoväťou, ktorá vyžaruje teplo a eleganciu. Pri krájaní sa jedlo nelepí na čepeľ, ktorá je vyleštená do vysokého lesku
UNIKÁTNA OCELOVÁ ČEPEĽ
Čepeľ kuchynského noža Santoku Felix Solingen je vyrobená z ocele X50 CrMoV15. Táto zliatina zaručuje trvalé zachovanie hrán a odolnosť proti korózii. Je to tiež druh ocele, ktorý sa používa v chirurgických nástrojoch. Čepeľ kuchynského noža je ručne vyrobená z jedného kusu ocele, následne vyleštená do vysokého lesku, čo výrazne zvyšuje jeho estetickú hodnotu. Na druhej strane jej tvar zabraňuje prilepeniu jedla na čepeľ pri krájaní.
POHODLNÁ RUKOVÄŤ
Jedinečnosť tohto kuchynského noža je ovplyvnená dubovou rukoväťou. Dubové drevo sa vyznačuje bohatou textúrou nasýtenou charakteristickými tmavými prstencami, ktoré poukazujú na dlhovekosť stromu, jeho odolnosť a pevnosť. To isté sa dá povedať o nožoch Smoked Oak, vďaka ktorým pripravíte vo svojej kuchyni tisíce jedál! Luxusná tmavá farba rukoväte je vytvorená špeciálnym procesom údenia, ktorý zároveň poskytuje lepšiu odolnosť voči materiálu a jemnú štruktúru, ktorá poskytuje dokonalé uchopenie pre presnejšie rezanie.
FELIX SOLINGEN
FELIX® je spoločnosť s tradíciou a jeden z najstarších výrobcov nožov. Príbory vyrába už od roku 1790. Karl Gustav FELIX založil v roku 1843 spoločnosť Gustav Felix Schneidwarenfabrik, čím založil dvestoročné dedičstvo remeselnej zručnosti, výroby nožov známych po celom svete pre svoju mimoriadnu kvalitu. V roku 2012 sa do portfólia značky ZEPTER International pridala značka FELIX® Solignen, ktorá dokonale dopĺňa portfólio o tieto nadčasové produkty. Ako hovorí potomok majiteľa: "Nože FELIX® sú tradične vyrábané ručne našimi remeselníkmi, ktorí viac ako 230 rokov prešli od majstra k učňovi tajomstvá výroby dokonalých nožov. Ak je dobrý nôž najdôležitejším nástrojom každého človeka, prečo sa zaoberať za niečo menej ako dokonalé?
"Karol Gustaw Feliks- zakladateľ"
ZODPOVEDNOSŤ A UDRŽATEĽNÁ VÝROBA
Drevo na výrobu sa získava len z európskych; Nemecké a španielske lesy a dodávatelia majú certifikáty FSC. Materiál na rúčku sa prirodzene suší dlhodobo v Nemecku pod dohľadom kvalifikovaných remeselníkov. Proces údenia dreva, z ktorého sú rukoväte vyrobené, sa desaťročia nezmenil. Výsledkom je, že drevo sa stáva nielen odolnejším, ale údením sa zabíjajú aj všetky baktérie a mikroorganizmy. Nemecká oceľ použitá pri výrobe čepele je dodávaná od dodávateľov, ktorých sídlo a výrobné závody sú blízko Solingenu. Výsledkom je, že získavame suroviny vynikajúcej kvality pri minimálnych nákladoch na dodanie, a tak znižujeme emisie CO2. Takéto nástroje stoja za našou stáročnou tradíciou.
NÔŽ S HISTÓRIOU
Vo väčšine domácností sa nachádza predmet, ktorý slúžil celé generácie a prešiel od starých rodičov alebo rodičov k deťom. Navrhujeme, aby takýmto predmetom bol nôž. Pri správnom používaní vydržia kuchynské nože Solingen desiatky rokov. Aby sa tak stalo, možno ich treba umývať ručne a rúčku naolejovať ľanovým olejom, ktorý preniká a posilňuje odolnosť použitého dreva voči vode. Oceľ by mala byť nabrúsená profesionálne. Ak by sa však s vaším nožom Felix Solingen stalo niečo rušivé, neváhajte kontaktovať servis. Na nože Solingen Felix sa vzťahuje 5-ročná záruka, vďaka ktorej sa Zepter môže o výrobok plne starať.