Zepter BizzClub Shopping cart icon

Šalát z homára

Šalát z homára


Nádoby Zepter Masterpiece nám umožňujú variť homára v pare, namiesto klasického varenia vo vode, čo znamená, že si mäso zachováva viac svojej jemnej chuti a krehkosti. Mango, avokádo a jemný citrónový a pomarančový dresing ešte umocňujú jemnú chuť mäsa. Spestrite si zimné dni a vyskúšajte niečo nové!
 


 

SUROVINY:

  • 1 kg homára
  • 1 trs rozmarínu
  • 200 g cherry paradajok
  • 1 mango
  • petržlenová vňať
  • 1 avokádo
  • 100 g rukoly
  • šťava z 1 pomaranča
  • šťava z 1 citróna
  • 50 g bazalky
  • 1 dcl olivového oleja
  • korenie
  • chili

Pre vložené video sa vyžaduje súhlas so súborom cookie

Ak chcete vidieť vložené video na YouTube, musíte prijať naše zásady súhlasu so súbormi cookie. Cez toto si môžete kedykoľvek pozrieť video priamo na YouTube odkaz.

 

PRÍPRAVA:

  • Homára, rozmarín a polovicu cherry paradajok vložte do studenej grilovacej panvice Zepter Masterpiece Z-V3025Z a pridajte malé množstvo čistej vody (čističky vody Zepter).
  • Teplotu nastavte na 160 °C a varte 2 minúty, potom teplotu znížte na 90 °C a varte ďalších 20 minút (prikryté).
  • Medzitým najemno nakrájajte mango, avokádo, petržlenovú vňať a zvyšné cherry paradajky.
  • Nakrájanú zeleninu a petržlenovú vňať zmiešajte v mise na šalát a dochuťte pomarančovou a citrónovou šťavou, korením, chilli, olivovým olejom a bazalkou.
  • Homára servírujte položeného na šaláte v porceláne Zepter.

Šéfkuchárka Petra Gerić
 


Publikované: 13. 12. 2018 13:11:08 Zepter International | Publikované s 0 komentármi
Kuchyna
Zdieľaj:
Zepter logotype Produkt bol pridaný do košíka Bags Prejsť do košíka