Shopping cart icon

Šalát z homára

Šalát z homára


Nádoby Zepter Masterpiece nám umožňujú variť homára v pare, namiesto klasického varenia vo vode, čo znamená, že si mäso zachováva viac svojej jemnej chuti a krehkosti. Mango, avokádo a jemný citrónový a pomarančový dresing ešte umocňujú jemnú chuť mäsa. Spestrite si zimné dni a vyskúšajte niečo nové!
 


 

SUROVINY:

  • 1 kg homára
  • 1 trs rozmarínu
  • 200 g cherry paradajok
  • 1 mango
  • petržlenová vňať
  • 1 avokádo
  • 100 g rukoly
  • šťava z 1 pomaranča
  • šťava z 1 citróna
  • 50 g bazalky
  • 1 dcl olivového oleja
  • korenie
  • chili

 

PRÍPRAVA:

  • Homára, rozmarín a polovicu cherry paradajok vložte do studenej grilovacej panvice Zepter Masterpiece Z-V3025Z a pridajte malé množstvo čistej vody (čističky vody Zepter).
  • Teplotu nastavte na 160 °C a varte 2 minúty, potom teplotu znížte na 90 °C a varte ďalších 20 minút (prikryté).
  • Medzitým najemno nakrájajte mango, avokádo, petržlenovú vňať a zvyšné cherry paradajky.
  • Nakrájanú zeleninu a petržlenovú vňať zmiešajte v mise na šalát a dochuťte pomarančovou a citrónovou šťavou, korením, chilli, olivovým olejom a bazalkou.
  • Homára servírujte položeného na šaláte v porceláne Zepter.

Šéfkuchárka Petra Gerić
 


Publikované: 13. 12. 2018 13:11:08 Zepter International | Publikované s 0 komentármi
Kuchyna
Zdieľaj:
Zepter logotype Produkt bol pridaný do košíka Bags Prejsť do košíka