Zepter BizzClub Shopping cart icon

Kuracie mäso s horčicovou omáčkou

Kuracie mäso s horčicovou omáčkou

Kuracie mäso s horčicovou omáčkou

 

Suroviny: 

 

- 1 kg kuracích ppŕs

- Zmes 5 korenín

- Čerstvé bylinky - pažítka, koriander

- 100 g sekaných rajčín

- 2 PL dijonskej horčice

- 2 dcl čerstvo vytlačenej pomarančovej šťavy

- Škorica (celá)

- 2 PL medu a čerstvé čili podľa vášho výberu

 

Kuracie mäso vložte do studeného oválneho grilu Z–V3025 bez tuku, pridajte zmes 5 korenín, čerstvý rozmarín, paradajky, horčicu, pomarančovú šťavu, paličku škorice a prikryte pokrievkou. 

Položte na indukciu na 160 °C na 5 minút, potom znížte teplotu na 90 °C na ďalších 20 minút.

Odokryte pokrievku a pridajte med, čili a čerstvé bylinky podľa vlastného výberu, trochu premiešajte a odstavte zo zdroja tepla. Ja v tejto kombinácii rada používam čerstvú pažítku a koriander. 

 

Ako prílohu ku kuraciemu mäsu odporúčam kuskusový šalát so sezónnou zeleninou alebo zeleným listovým šalátom (žerucha, rukola atď.)

 

Kuchynský riad Masterpiece s vynikajúcim povrchom z kovu Zepter 316L, pokročilou technológiou a inovatívnym dizajnom umožňuje varenie bez vody a vyprážanie bez tukov, takže jedlo je zdravšie a zároveň chutnejšie, zachováva si prirodzené vône, chute, výživové a biologické hodnoty (vitamíny, minerály, bielkoviny, mikro- a makroelementy), obsahuje menej kalórií a neobsahuje nebezpečné látky. Varenie so stohovateľným systémom Masterpiece Cookware šetrí potraviny, energiu, čas a peniaze, ale predovšetkým chráni vaše zdravie.

 

Pre vložené video sa vyžaduje súhlas so súborom cookie

Ak chcete vidieť vložené video na YouTube, musíte prijať naše zásady súhlasu so súbormi cookie. Cez toto si môžete kedykoľvek pozrieť video priamo na YouTube odkaz.

 

 

 

Dobrú chuť!

 

Šéfkuchárka Petra Gerić


Publikované: 5. 2. 2018 15:33:17 Zepter International | Publikované s 0 komentármi
Kuchyna
Zdieľaj:
Zepter logotype Produkt bol pridaný do košíka Bags Prejsť do košíka