Shopping cart icon

Kuracie mäso s horčicovou omáčkou

Kuracie mäso s horčicovou omáčkou

Kuracie mäso s horčicovou omáčkou

 

Suroviny: 

 

- 1 kg kuracích ppŕs

- Zmes 5 korenín

- Čerstvé bylinky - pažítka, koriander

- 100 g sekaných rajčín

- 2 PL dijonskej horčice

- 2 dcl čerstvo vytlačenej pomarančovej šťavy

- Škorica (celá)

- 2 PL medu a čerstvé čili podľa vášho výberu

 

Kuracie mäso vložte do studeného oválneho grilu Z–V3025 bez tuku, pridajte zmes 5 korenín, čerstvý rozmarín, paradajky, horčicu, pomarančovú šťavu, paličku škorice a prikryte pokrievkou. 

Položte na indukciu na 160 °C na 5 minút, potom znížte teplotu na 90 °C na ďalších 20 minút.

Odokryte pokrievku a pridajte med, čili a čerstvé bylinky podľa vlastného výberu, trochu premiešajte a odstavte zo zdroja tepla. Ja v tejto kombinácii rada používam čerstvú pažítku a koriander. 

 

Ako prílohu ku kuraciemu mäsu odporúčam kuskusový šalát so sezónnou zeleninou alebo zeleným listovým šalátom (žerucha, rukola atď.)

 

Kuchynský riad Masterpiece s vynikajúcim povrchom z kovu Zepter 316L, pokročilou technológiou a inovatívnym dizajnom umožňuje varenie bez vody a vyprážanie bez tukov, takže jedlo je zdravšie a zároveň chutnejšie, zachováva si prirodzené vône, chute, výživové a biologické hodnoty (vitamíny, minerály, bielkoviny, mikro- a makroelementy), obsahuje menej kalórií a neobsahuje nebezpečné látky. Varenie so stohovateľným systémom Masterpiece Cookware šetrí potraviny, energiu, čas a peniaze, ale predovšetkým chráni vaše zdravie.

 

 

 

 

Dobrú chuť!

 

Šéfkuchárka Petra Gerić


Publikované: 5. 2. 2018 15:33:17 Zepter International | Publikované s 0 komentármi
Kuchyna
Zdieľaj:
Zepter logotype Produkt bol pridaný do košíka Bags Prejsť do košíka