Zepter BizzClub Shopping cart icon

Tagliatelle s burratou a bazalkou

Tagliatelle s burratou a bazalkou

Ak burratu nepoznáte, jedná sa o syr z čerstvého kravského mlieka, ktorý je veľmi mäkký a mal by sa jesť čerstvý – ideálne 24 hodín po výrobe. Burrata dodá omáčke krémový faktor, zatiaľ čo čerstvá bazalka jej dodá chuťový šmrnc. Pomocou mixéra MixSy sme tieto dve ingrediencie rozmixovali s trochou olivového oleja, čím sme docielili luxusnú, a pritom zdravú zložky tohto jedla.

Vďaka nádobám Zepter Masterpiece Cookware sme mohli pripraviť čerstvé tagliatelle bez pridania vody alebo oleja na panvicu, a zachovať tak maximálnu výživovú hodnotu a chuť. Nádoby Zepter Masterpiece Cookware navyše vďaka svojej kovovej konštrukcii 316-L umožňujú pripravovať pokrmy pri nízkych teplotách a využívajú špeciálnu technológiu URA, ktorá zaisťuje bezpečný nepriľnavý povrch, ktorý počas varenia neprodukuje ani neuvoľňuje žiadne toxické látky.

 


 

SUROVINY (4 porcie):

  • 80 g bazalky
  • 2 dcl olivového oleja
  • 400 g burraty
  • 200 g cherry paradajok
  • korenie
  • 400 g čerstvých tagliatelle

Pre vložené video sa vyžaduje súhlas so súborom cookie

Ak chcete vidieť vložené video na YouTube, musíte prijať naše zásady súhlasu so súbormi cookie. Cez toto si môžete kedykoľvek pozrieť video priamo na YouTube odkaz.

 

PRÍPRAVA:

  • Použite MixSy na rozmixovanie bazalky, burraty a olivového oleja.
  • Do panvice Zepter Z-FP2420-S pridajte nakrájané cherry paradajky a čerstvé cestoviny bez toho, aby ste do panvice pridávali ďalšiu vodu alebo olej.
  • Dochuťte čiernym korením.
  • Varte pri strednej teplote 160 °C po dobu 5 minút, potom znížte teplotu na 90 °C a varte ďalších 10 minút.
  • Pokvapkajte olivovým olejom
  • Zmiešajte cestoviny so zmesou burraty.
  • Podávajte v porceláne Zepter.

Dobrú chuť!

Šéfkuchárka Petra Gerić


Publikované: 12. 2. 2019 14:01:27 Zepter International | Publikované s 0 komentármi
Kuchyna
Zdieľaj:
Zepter logotype Produkt bol pridaný do košíka Bags Prejsť do košíka