Obohaťte svoj stôl lahodným jahňacím mäsom a prekvapte svojich blízkych. Zepter ako vždy myslí na vaše zdravie, preto vám prinášame recept, ktorý zaručuje zdravú prípravu. Sľubujeme, že zažijete pravú chuť jahňacieho mäsa a potešia sa všetky vaše zmysly. Dobrú chuť!
Ingrediencie:
- 6 mrkví
- trocha rozmarínu a tymiánu
- 4 cibule
- 2 kg jahňacích kotliet
- 6 zemiakov
- 200 g tekvice
- 200 g cherry paradajok
- mleté korenie podľa vašech chuti
- sušený fenykel
- 4 dcl bieleho vína
Jahňacie kotlety vložte do studenej nádoby Z-2850B spolu s rozmarínom a tymiánom. Pridajte korenie, fenikel, zeleninu (zmes zemiakov, cherry paradajok, tekvice, mrkvy, cibule) a biele víno. Prikryte pokrievkou a zapnite indukčný varič. Varte 10 minút pri strednej teplote (160 °C). Potom znížte teplotu na 90 °C a nechajte pomaly variť na slabom zdroji tepla 1 hodinu.
Doprajte si nový kulinársky zážitok.
Dobrú chuť!
šéfkuchárka Petra Gerić