Zepter BizzClub Shopping cart icon

Tortellini s morskými plodmi

Tortellini s morskými plodmi

V mnohých kultúrach sú podobné jedlá nazývané inak:

  • Turecko - mantı - plnené koreneným mäsom a podávané s paprikovou omáčkou a jogurtom
  • Čína - jiaozi alebo wonton
  • Židovská kuchyňa - kreplach - malé knedličky plnené mletým mäsom alebo inou náplňou, varené v kuracej polievke
  • Blízky východ - šišbarak - cestoviny plnené mletým hovädzím mäsom a korením a varené v jogurte

Odporúčame vám, aby ste ho pripravili zdravým spôsobom s kolekciou riadu Zepter. Nádoby Masterpiece so špičkovou technológiou Zepter Metal 316 L a inovatívnym dizajnom umožňujú varenie bez vody a vyprážanie bez tukov, takže jedlo je zdravšie a zároveň chutnejšie, zachováva si prirodzené vône, chute, výživové a biologické hodnoty (vitamíny, minerály, bielkoviny, mikro- a makročastice), má menej kalórií a neobsahuje žiadne nebezpečné látky. Varenie so stohovateľným systémom Masterpiece Cookware šetrí potraviny, energiu, čas a peniaze, ale predovšetkým chráni vaše zdravie. 

 

Suroviny:

  • 500 g čerstvé tortellini plnené syrom (alebo akékoľvek iné čerstvé cestoviny so syrovou alebo zeleninovou náplňou)
  • Čerstvé bylinky - tymián, bazalka, petržlen, pažítka
  • 200 g kreviet
  • 500 g mušlí
  • Niekoľko strúčikov cesnaku - ja som použila 4 ks
  • 500 g cherry paradajky – červené, žlté
  • 100 g baby špenátu
  • Mleté korenie
  • 4 PL olivového oleja

Pre vložené video sa vyžaduje súhlas so súborom cookie

Ak chcete vidieť vložené video na YouTube, musíte prijať naše zásady súhlasu so súbormi cookie. Cez toto si môžete kedykoľvek pozrieť video priamo na YouTube odkaz.

 

Mušle vložíme do studenej nádoby Zepter Z-2440 bez oleja, pridáme červené a žlté cherry paradajky, cesnak, krevety, 1 dcl bieleho vína (podľa vlastného výberu), cestoviny (čerstvé tortellini so syrom), baby špenát.

Hrniec prikryte, dajte na indukciu a zapnite na 160 °C na 5 minút, potom znížte teplotu na 90 °C na ďalších 10 minút.

Po 15 minútach varenia pri miernej teplote na niekoľko minút odstavte. Cestoviny sa v hrnci tepelne upravia a absorbujú všetky chute a vône morských plodov. Takto zachováte všetky arómy, vitamíny a minerály a zároveň zabránite vzniku toxínov v jedle. To všetko vďaka našej jedinečnej technológii Zepter.

 

Pred podávaním pokrm dochuťte zmesou čerstvých byliniek a olivovým olejom lisovaným za studena.

Podávajte v našom krásnom porceláne Flora.

 

 

Dobrú chuť!

Šúfkuchárka Petra Gerić


Publikované: 31. 1. 2018 16:42:24 Zepter International | Publikované s 0 komentármi
Kuchyna
Zdieľaj:
Zepter logotype Produkt bol pridaný do košíka Bags Prejsť do košíka