Zepter BizzClub Shopping cart icon

Sendvič s hovädzím mäsom

Sendvič s hovädzím mäsom

Možno vás príliš nenadchne, ak vám navrhneme, aby ste si na večeru dali sendvič, však? Tento recept určite zmení váš názor! Na prípravu nášho sendviča s hovädzím mäsom budete potrebovať kvalitný rib eye steak a trochu trpezlivosti, pretože vám ukážeme aj to, ako pripraviť domácu focacciu!

Hviezdou nášho jedla je skvelý príležitostný doplnok vášho jedálnička. Hovädzie mäso je bohaté na selén, zinok, fosfor a železo a je tiež skvelým zdrojom draslíka, horčíka a vitamínov skupiny B.

Použitie špičkovej nehrdzavejúcej ocele 316L, modernej technológie a inovatívneho dizajnu riadu Zepter Masterpiece umožňuje varenie bez vody a vyprážanie bez tukov. Potraviny sú zdravšie a zároveň chutnejšie, zachovávajú si prirodzené vône, chute, výživové a biologické hodnoty a neprodukujú žiadne nebezpečné látky.
 

Ingrediencie (na jeden sendvič):

  • 100 g rib eye steaku
  • 10 g cukety
  • 10 g cibule
  • 10 g húb
  • 10 g paradajky
  • Pesto
  • 10 g rukoly
  • Modrý syr

Ingrediencie na domácu focacciu: 

  • 1 kg pšeničnej múky
  • 500 ml vlažnej vody
  • 3 balíčky sušeného droždia (21 g)
  • ½ lyžičky aktivovaného droždia
  • 10 g čerstvého rozmarínu 
  • 2 g soli
  • 1 dcl olivového oleja

Dough preparation:

  • Droždie zmiešajte s vlažnou vodou.
  • Po 10 minútach pridajte zvyšné prísady a vypracujte cesto. Mieste 4-krát: každú polhodinu, kým cesto nevykysne.
  • Po vykysnutí cesta ho vložte do formy na pizzu a nechajte ho opäť vykysnúť.
  • Pečte 40 minút pri teplote 160 °C. 

 

Pre vložené video sa vyžaduje súhlas so súborom cookie

Ak chcete vidieť vložené video na YouTube, musíte prijať naše zásady súhlasu so súbormi cookie. Cez toto si môžete kedykoľvek pozrieť video priamo na YouTube odkaz.

 

Príprava:

  • Panvicu Quadra pan Z-Q1918 prikryte a dve minúty zahrievajte pri 240 °C. 
  • Na panvicu pridajte rib eye steak a znížte teplotu na 90 °C, pretože panvica už bude dostatočne horúca na to, aby sa vytvoril efekt podobný grilu. Prikryté grilujte 5 minút z každej strany.
  • Keď je steak hotový, vyberte ho z panvice a pridajte cibuľu, cuketu, paradajky a huby.
  • Varte pri teplote 90 °C 5 minút bez pridania vody alebo oleja do panvice.
  • Odstavte panvicu zo zdroja tepla, zeleninu pokvapkajte pestom a steak nakrájajte na plátky.
  • Uložte steak, grilovanú zeleninu, rukolu a syr s modrou plesňou na domácu focacciu.

Pre rustikálny vzhľad podávajte sendvič na doske na krájanie Felix Zepter.

 

 

 

Šéfkuchárka Petra Gerić


Publikované: 24. 7. 2018 15:43:02 Zepter International | Publikované s 0 komentármi
Kuchyna
Zdieľaj:
Zepter logotype Produkt bol pridaný do košíka Bags Prejsť do košíka