Zepter BizzClub Shopping cart icon

Bravčové rebierka na grile

Bravčové rebierka na grile
V našej zapekacej nádobe môžete pripraviť pikantné grilované bravčové rebierka za menej ako dve hodiny. Vďaka technológii uzavretého cyklu zostane výživná tekutina vo vnútri hrnca a umožní vám uvariť vybraný pokrm vo vlastnej šťave. Variť budete bez pridania tuku, oleja alebo vody. Jedlo si zachová svoje výživové a biologické hodnoty (vitamíny, minerály, bielkoviny, mikro- a makročastice), s menším množstvom kalórií a bez nebezpečných látok.

Zmiešajte všetky ingrediencie, vložte mäso do hrnca a počkajte, kým ochutnáte tie najjemnejšie rebierka, aké ste kedy ochutnali (bez preháňania sme dokonca prestali nahrávať, aby sme si odhryzli). Ochutnajte aj vy!
 
INGREDIENCIE (4 porcie):
  • 1 kg bravčové rebierka
Na grilovaciu omáčku na preliatie mäsa budete potrebovať:
  • 2 lyžice dijonskej horčice
  • 5 lyžíc paradajkového pretlaku (alebo čerstvých paradajok počas sezóny)
  • Sušené paradajky
  • 500 ml tmavého piva
  • 2 chili papričky
  • Nastrúhaný čerstvý zázvor (voľiteľne kúsok zázvoru veľkosti palca)
  • 5 lyžíc mesu
  • Korenie na dochutenie (rasca, rímska rasca, koriander, škorica, čierne korenie)
  • Sójová omáčka

Pre vložené video sa vyžaduje súhlas so súborom cookie

Ak chcete vidieť vložené video na YouTube, musíte prijať naše zásady súhlasu so súbormi cookie. Cez toto si môžete kedykoľvek pozrieť video priamo na YouTube odkaz.


PRÍPRAVA:
  • Zmiešajte všetky ingrediencie pomocou MixSy na prípravu barbecue omáčky
  • Mäso vložte do studenej nádoby Z-2850B, zalejte omáčkou a prikryte 
  • Varte 10 minút pri strednej teplote (160 °C na indukčnej platni), potom znížte teplotu na 90 °C a pokračujte ďalších 90 minút, po celý čas zakryté
  • Občas nádobou zatraste
  • Na posledných 15 minút môžete pokrievku odložiť, pridajte ešte trochu medu a nechajte odparovať prebytočnú tekutinu, aby ste získali glazúru (maximálne 15 minút)
  • Grilované rebierka podávajte so zeleninou pripravenou vo woku alebo so šalátom Coleslaw
 
Šéfkuchárka Petra Gerić

Publikované: 19. 3. 2018 17:23:59 Zepter International | Publikované s 0 komentármi
Kuchyna
Zdieľaj:
Zepter logotype Produkt bol pridaný do košíka Bags Prejsť do košíka