Shopping cart icon

Bravčové rebierka na grile

Bravčové rebierka na grile
V našej zapekacej nádobe môžete pripraviť pikantné grilované bravčové rebierka za menej ako dve hodiny. Vďaka technológii uzavretého cyklu zostane výživná tekutina vo vnútri hrnca a umožní vám uvariť vybraný pokrm vo vlastnej šťave. Variť budete bez pridania tuku, oleja alebo vody. Jedlo si zachová svoje výživové a biologické hodnoty (vitamíny, minerály, bielkoviny, mikro- a makročastice), s menším množstvom kalórií a bez nebezpečných látok.

Zmiešajte všetky ingrediencie, vložte mäso do hrnca a počkajte, kým ochutnáte tie najjemnejšie rebierka, aké ste kedy ochutnali (bez preháňania sme dokonca prestali nahrávať, aby sme si odhryzli). Ochutnajte aj vy!
 
INGREDIENCIE (4 porcie):
  • 1 kg bravčové rebierka
Na grilovaciu omáčku na preliatie mäsa budete potrebovať:
  • 2 lyžice dijonskej horčice
  • 5 lyžíc paradajkového pretlaku (alebo čerstvých paradajok počas sezóny)
  • Sušené paradajky
  • 500 ml tmavého piva
  • 2 chili papričky
  • Nastrúhaný čerstvý zázvor (voľiteľne kúsok zázvoru veľkosti palca)
  • 5 lyžíc mesu
  • Korenie na dochutenie (rasca, rímska rasca, koriander, škorica, čierne korenie)
  • Sójová omáčka

PRÍPRAVA:
  • Zmiešajte všetky ingrediencie pomocou MixSy na prípravu barbecue omáčky
  • Mäso vložte do studenej nádoby Z-2850B, zalejte omáčkou a prikryte 
  • Varte 10 minút pri strednej teplote (160 °C na indukčnej platni), potom znížte teplotu na 90 °C a pokračujte ďalších 90 minút, po celý čas zakryté
  • Občas nádobou zatraste
  • Na posledných 15 minút môžete pokrievku odložiť, pridajte ešte trochu medu a nechajte odparovať prebytočnú tekutinu, aby ste získali glazúru (maximálne 15 minút)
  • Grilované rebierka podávajte so zeleninou pripravenou vo woku alebo so šalátom Coleslaw
 
Šéfkuchárka Petra Gerić

Publikované: 19. 3. 2018 17:23:59 Zepter International | Publikované s 0 komentármi
Kuchyna
Zdieľaj:
Zepter logotype Produkt bol pridaný do košíka Bags Prejsť do košíka