Ingrediencie pre 4 osoby:
- Filety z ostrieža, 4 x 200 g
- Špenát, 100 g
- Brokolica, 300 g
- Karfiol, 300 g
- Paradajky, 2 pcs
- Červená paprika, 2 pcs
- Čerstvé bylinky podľa výberu
- Olivový olej, 0,5 dl
- Granátové jablko, 1 polievková lyžica
PRÍPRAVA:
- Červenú papriku, bylinky a olej vložte do MixSy na prípravu pesta
- Filety z ostrieža položte na dosku na krájanie Felix, posypte korením, pridajte špenát a potom ich zrolujte
- Do studeného oválneho grilu (Z-V3025Z) vložte paradajky, brokolicu, karfiol a ostrieža bez pridania oleja a vody. Prikryte a nechajte na indukčnej doske pri strednej teplote prvé 3 minúty (160 °C) a potom 10 minút pri nízkej teplote (90 °C)
- Hotové jedlo zalejte pestom, podávajte v Zepter porceláne, pridajte olej a granátové jablko
Dobrú chuť!
Šéfkuchárka Petra Gerić