Shopping cart icon

Cestoviny orecchiette s hubami

Cestoviny orecchiette s hubami

Toto rýchle a ľahké jedlo uspokojí za okamih vašu túžbu po krémových hubových cestovinách! Huby dodávajú jedlu výdatnú chuť, ktorá poteší vegetariánov i jedákov mäsa, zatiaľ čo čerstvý krémový syr mascarpone pridá tú správnu dávku krémovitosti.

Toto jedlo sme uvarili bez oleja či pridanej vody – vrátane varenia cestovín! Vďaka nádobám Zepter Masterpiece Cookware z jedinečnej nerezovej ocele 316-L, sme schopní variť na miernom zdroji tepla bez pridávania ďalších tekutín počas prípravy väčšiny pokrmov, čo zaisťuje maximálne zachovanie živín a chutí. Vďaka inovatívnej technológii URA sú ňou vybavené nádoby Masterpiece Cookware úplne nepriľnavé. Nádoby Zepter nekorodujú a neobsahujú žiadne PTFE ani PFOA. To znamená, že počas procesu varenia nevznikajú žiadne toxické látky!

Podrobnosti k receptu nájdete nižšie!
 

INGREDIENCIE

  • 500 g zmesi čerstvých húb
  • 500 g špargle
  • 100 g plamienky zimnej (možno nahradiť hlivou ustricovou)
  • 100 g zeleného hrášku
  • 50 g rukoly
  • 100 g mascarpone
  • 1 polievková lyžica pesta
  • 1-2 hrsti cestovín v tvare ušiek orechiette (vopred namočených a zliatych)
  • korenie
 

PRÍPRAVA

  • Do studenej Zepter panvice vložte tenké plátky umytej špargle, nahrubo nasekané opláchnuté huby, hrášok a orechiette - bez pridanej vody či oleja. Zakryte nádobu pokrievkou.
  • Varte na strednom zdroji tepla pri 160 °C 2 minúty, potom zdroj stiahnite na 90 °C a varte ešte 10 minút.
  • Vypnite zdroj tepla, odkryte panvicu a vmiešajte nakrájanú rukolu, korenie, mascarpone a vlejte tekuté pesto .
  • Servírujte na porceláne.

Chef Petra Geric

 


Publikované: 13. 3. 2019 13:21:59 Zepter International | Publikované s 0 komentármi
Kuchyna
Zdieľaj:
Zepter logotype Produkt bol pridaný do košíka Bags Prejsť do košíka