Shopping cart icon

Tekvicové mini koláče

Tekvicové mini koláče
Nový kávovar Zepresso posunie váš ranný kávový rituál na vyššiu úroveň. Jednoducho vložte jednu z našich kapsúl s talianskou zmesou, vyberte si druh kávy a stlačte tlačidlo štart!
V nasledujúcom recepte inšpirovanom jeseňou si ukážeme, ako pomocou kávovaru Ze-presso Trend pripraviť lahodné tekvicové Latte, takže sa máte na čo tešiť!


Cakes_Fork_600x338_zepter_gif.gif

SUROVINY ( 20 kusov)

Cesto
  • 200 g mandľová múka
  • 300 g hladká múka
  • 100 g kokosový cukor
  • 250 g maslo
  • 2 vajíčka


Plnka
  • 250 g tekvicové pyré
  • 120 g krémový syr
  • 2 PL med
  • Cca 5 PL múky
  • 1 vajce
  • ½ ČL škorice
  • ½ ČL muškátového orieška
  • ¼ ČL mletého klinčeka
  • ¼ ČL mletého zázvoru


PRÍPRAVA

Náplň
  • V miske zmiešajte tekvicové pyré, krémový syr, med a vajce
  • Keď sa zmes spojí, pridajte múku a korenie a premiešajte (múku pridávajte postupne podľa potreby, zmes by nemala byť príliš hustá - pozri obrázok)


Cesto
  • Pridajte oba druhy múky, soľ a kokosový cukor a premiešajte
  • Pridajte maslo nakrájané na malé kocky a ručne miešajte, kým zmes nebude rovnomerne drobivá
  • Podľa potreby pridajte vajcia a vypracujte cesto
  • Cesto rozdeľte na 3 alebo 4 časti a rozvaľkajte na hrúbku 1-2 cm
  • Zabaľte do fólie a nechajte 30 minút v chladničke
  • Po odležaní cesto rozvaľkajte a vykrajujte tvary tekvíc
  • Dajte asi polievkovú lyžicu náplne a na ňu položte ďalšiu tekvicu. Okraje stlačte vidličkou, aby sa uzavreli
  • Pečte pri 200 °C 15-20 minút alebo kým okraje nie sú zlatohnedé
Podávajte s kávou Zepresso coffee
 

Publikované: 29. 10. 2018 13:21:59 Zepter International | Publikované s 0 komentármi
Kuchyna
Zdieľaj:
Zepter logotype Produkt bol pridaný do košíka Bags Prejsť do košíka